Connect with us

Hír

A Chargers linebackert, a Falcons tight endet szerzett, hosszabbított rúgójával a Commanders

Három viszonylag érdekes igazolás/hosszabbítás történt az utóbbi napokban, ezeket gyűjtöttük most egybe. 

A linebacker Troy Reeder ugyan a Ramstől távozott, de költöznie nem kell, hiszen a Chargers szerződtette a tegnapi nap folyamán. Kissé meglepő volt, hogy nem kapott RFA-tendert a Kosoktól, hiszen tavaly 10 meccsen is kezdő volt, a védőjátékokat is hívta egy ideig, és ugyan különösen jó játékot azért nem nyújtott, de nem lett volna drága és elfért volna a keretben. A korábbi draftolatlan linebacker most korábbi védőkoordinátorával, Brandon Staley-vel áll tehát össze Los Angeles másik csapatánál.

Szintén korábbi edzőjét választotta Anthony Firkser, aki a Titans után újra Arthur Smith-szel dolgozhat együtt, hiszen a Falconshoz írt alá egy évre. Sőt, korábbi irányítója, Marcus Mariota fog dobálni neki Atlantában (hacsak nem draftol az első körben valakit a csapat). A tight end négy évet töltött Tennesseeben, Smith a pozíciós edzője, majd támadókoordinátora volt, most pedig a főedzője lesz. Kyle Pitts mögött a második számú TE posztot fogja betölteni, miután Hayden Hurst és Lee Smith is távozott.

Mindeközben a Commanders két évre hosszabbított a rúgó Joey Slye-jal. Eredetileg a fővárosi csapat RFA-tendert rakott a játékosra, de végül plusz egy évre köteleződött el a korábbi dratolatlan játékos, aki a Giants, Panthers, Texans és 49ers csapatainál is megfordult karrierje során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!