Connect with us

Hír

A várakozások szerint még a draft előtt elcserélik Baker Mayfieldet

Mi lesz Baker Mayfield sorsa? Sikerül elcserélnie a Brownsnak? Ha igen, mennyiért és mennyit kell benyelniük a fizetéséből? Vagy senki nem cserél érte és ki kell vágniuk? Vagy mivel ezzel semmit sem spórolnának, megtartják cserének Watson várható eltiltásának idejére?

A Browns nyilván azt szeretné, hogy valaki cseréljen érte, adjon minél nagyobb ellenértéket és vállalja át a teljes fizetését. Ez nem tűnik valószínűnek, de van érdeklődés Mayfield iránt, csak nem a teljes fizetésének átvállalásával és nem a Browns által korábban elvárt (második körös pick) ellenértékért.

Ian Rapoport információi szerint a draft előtti napokban várható, hogy sikerül elboltolnia az irányítót a clevelandi csapatnak, csak az ellenérték nem lesz túl magas és a fizetése egy részét is a Brownsnak kell majd állnia. Hasonló lehet majd a helyzet, mint Teddy Bridgewaterrel volt tavaly, amikor a Panthers egy hatodik körös pickért adta el a QB-t a Broncosnak és a fizetéséből $7 milliót még állnia is kellett a carolinai csapatnak.

Egyes pletykák szerint a Seahawks számít favoritnak, de a napokban felröppent a Titans és a Buccaneers is opcióként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!