Connect with us

Szabadügynök

Amilyen jók a trade-ek, olyan rossz a piaci tevékenység – Eagles FA-értékelő

Várakozásokhoz mérten csendes piaca volt az Eaglesnek, hiszen lejáró szerződésű játékosok nem nagyon voltak, pénz nem volt sok és nem is lehetett igazán felszabadítani, így egy nagyobb meg pár kisebb igazolásra futotta csak – ráadásul az sem sült el túl jól. A keret jelenleg szinte egy az egyben ugyanaz, mint a tavalyi, így a draftra maradt az erősítés. 

Howie Roseman general manager a cserékkel és ezáltal a draft pickek gyűjtésével elég jól garázdálkodott az utóbbi egy évben, hiszen Carson Wentz eladásával, illetve a Dolphins és a Saints lehúzásával az idei és a jövő évi draftra is két első körös picket gyűjtött be, plusz még egy második- és egy harmadik kört is betett a kasszába a következő börzékre. Kapott is egy szerződéshosszabbítást, azonban amennyire jól sikerültek ezek a cserék, annyira nem tetszik az idei piaci tevékenysége a csapatnak.

Távozók, pénzfelszabadítás

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!