Connect with us

Hír

Brandin Cooks nem megy sehová, hosszabbított vele a Texans

Brandin Cooks nem megy sehová! A Houston Texans egy 2 éves szerződéshosszabbítást adott az elkapónak, akinek így a 2024-es idény végéig lesz élő kontraktusa, írja Adam Schefter és Ian Rapoport. Az anyagiakról egyelőre nincs információ, de állítólag kicsivel 20 millió alatt lehet az éves fizetése.

Cooks a 2014-es draft első körének 20. választásával került a ligába, a Saints csapott le rá. Újoncként csak 10 meccsen lépett pályára és 550 yardot szerzett, de az ezt követő két év mindegyikében 1100+ yardot és összesen 17 TD-t szerzett. A jó teljesítmény ellenére a Saints egy első körös pickért elcserélte a Patriotshoz (ezzel a cetlivel érkezett Ryan Ramczyk), ahol ismét átlépte az 1000 yardos határt.

Némileg abszurd módon azonban New Englandben sem volt maradása: Bill Belichick mindössze egy szezon után elcserélte az elkapót és egy negyedik körös picket a Rams első- és hatodik körös cetlijére. Los Angelesben rögtön kapott egy nagy szerződést, karrierévet tartott és 1204 yardig jutott, de a második szezonja már nem volt jó (14 meccsen 583 yard), így ismét el lett cserélve: a Texans egy második körös picket adott Cooksért és egy 2022-es negyedik körös pickért.

Houstonban ismét csúcsformába került, az elmúlt két évben két 1000+ yardos szezon és 12 TD került a neve mellé. Még mindig csak 28 éves, így teljesen jó döntés volt hosszabbítani vele.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!