Connect with us

Hír

Mike Vrabel: AJ Brownt nem cseréljük el, amíg én vagyok a csapat edzője

Az utóbbi időben három top elkapó, DK Metcalf, Deebo Samuel és AJ Brown elcserélésének lehetősége is felmerült a különböző riportokban (és a Jets például mindhárom játékos iránt érdeklődik). Előbbit állítólag a Seahawks határozottan elérhetetlenné tette és nem hajlandó meghallgatni az ajánlatokat, míg utóbbi mellett most állt ki teljes mellszélességgel Mike Vrabel.

 “Amíg én vagyok a főedző, addig AJ nem megy sehová! Imádom őt, szakmailag és emberileg egyaránt. Ismétlem: amíg én itt vagyok, addig a csapatomban akarom látni AJ-t”

– nyilatkozta a főedző (via PFT).

AJ Brown 2019-ben a Titans második körös pickje volt, vagyis az újonc szerződése a 2022-es idény végén lejár. A még mindig csak 24 éves elkapó abszolút a posztja krémjéhez tartozik, karrierje első három évében kétszer lépte át az 1000 yardos határt és 24 TD-t szerzett, pedig különböző sérülések miatt hat meccset is kihagyott az elmúlt két évben.

A piacon simán rekordfizetést kapna, így ha a Titans tényleg vele tervezi a jövőt, akkor kénytelen lesz mélyen a zsebébe nyúlni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!