Connect with us

Hír

Cooper Kupp: Nem az a cél, hogy a legjobban kereső elkapó legyek

Miközben a fiatal sztárelkapók körül forr a levegő, addig a poszton valaha volt legjobb teljesítményt nyújtó Cooper Kupp nem akar fizetési rekordot dönteni, legalábbis a retorikája alapján. A regnáló Super Bowl MVP azt nyilatkozta az NFL Medianák, hogy “nem akar megelőzni senkit” és nem úgy áll az új szerződéséhez, hogy mindenképp a legjobban kereső elkapó legyen a ligában.

Kupp átlagfizetése jelenleg 15,75 millió dollár, idén 14,875 millióval lenne gazdagabb az aktuális szerződése alapján. Ha ennek a dupláját nem is kapná meg a piacon, de az évi nettó 25 millió dolláros átlag nem lenne túlzás, pláne egy 1947 yardos és 16 TD-s alapszakasz után, amit megfejelt 478 yarddal és hat TD-vel a rájátszásban (ebből 234 yard és négy TD az NFC-döntőn és a Super Bowlon jött össze).

Az aktuális kontraktusa 29,5 millió dollárt ér a következő két évre. És bár dicséretes a nyilatkozata, könnyen lehet, hogy kap egy 3 éves, 96 millió dolláros hosszabbítást, ami az első három évben 75 millió dollárt garantál a számára – ezzel megdöntve Tyreek Hill évi 30 millió dolláros, 72,2 millió dollárnyi garantáltat tartalmazó új szerződését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group