Connect with us

Hír

Kezd felpörögni James Bradberry piaca

James Bradberry nincs ott a Giants önkéntes edzésein, mivel a csapat szeretné elcserélni. Eddig nem sok hír érkezett arról, hogy nagy lenne a verseny a cornerért, de most a general manager Joe Schoen azt nyilatkozta, hogy több franchise is érdeklődött a védő iránt.

Schoen érthetően nem nevezett meg csapatok (már amennyiben tényleg voltak), de a drafthoz közeledve teljesen reális, hogy aktivizálták magukat a klubok. A cornerback új csapatának $13,5 milliós fizetést kellene átvállalnia, ami egy ilyen kaliberű játékos esetén nem sok, így nem elképzelhetetlen egy harmadik körös pick ellenértékként, főleg ha esetleg a Giants át is vállal valamennyit a fizetéséből – bár ezt nyilván New Yorkban szeretnék elkerülni, hiszen nagyon rosszul állnak a fizetési sapkával (annyi helyük sincs jelenleg, hogy az újoncokat leigazolják).

A csapat general managere nem zárta ki egyébként, hogy megtartják Bradberryt, bár ez inkább tűnik tárgyalási taktikának. Abban az esetben viszont nem elképzelhetetlen, ha a Giants nem tud az első kör elején cornerbacket húzni, mert például a Texans elviszi Sauce Gardnert előttük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!