Connect with us

Hír

Cousins a Vikingsból akar visszavonulni

Az új vezetőség mindig magában hordozza a változásokat is, azonban a Vikingsnál nem igazán volt ez megfigyelhető idén. Kirk Cousins elcseréléséről ugyan voltak pletykák, végül plusz egy évre hosszabbítottak az irányítóval, amivel az idei terheit csökkentették, de még egy évre elköteleződtek mellette. A QB természetesen örült ennek és azt is elmondta tegnap, hogy a Vikingsból szeretne majd visszavonulni.

“Azt akartam, hogy szabadítsunk fel egy kis helyet a plafon alatt, hogy olyan keretet tegyünk össze, ami tetszik. Mindig a win-win helyzeteket keressük, szerintem sikerült ezt elérni és remélhetőleg ez sok győzelemhez vezet majd ősszel. Úgy álltam hozzá, hogy Viking akarok lenni és Vikingként akarok visszavonulni. Tudom, hogy ezt a jogot ki kell érdemelni, jól kell játszanom ahhoz, hogy soha ne kelljen más mezt magamra öltsek.”

– mondta a QB, via PFT.

Cousins egyéni statisztikái ugyan jól mutatnak, de karrierje során mindössze 61-62-2-es mérleget tud felmutatni (0,496%), ami csak a Vikingsban eltöltött időt nézve sem sokkal jobb (33-29-1, 0,532%). Kérdés tehát, hogy mennyire tudja előrevinni a csapatát, és hogy a fizetése mellett milyen csapatot lehet köré építeni.

Érdekesség, hogy ha idén mind a 17 meccsen kezdő lesz, akkor a Vikings történetének harmadik legtöbb lejátszott meccsével fog rendelkezni QB poszton Daunte Culpepperrel holtversenyben.

Nem elképzelhetetlen, hogy jövőre ismét előjönnek majd a trade spekulációk vele kapcsolatban, hiszen bő $36 milliót foglalna a sapkából (és még 2024-re is lenne utána $12,5 millió halott pénz), az elcserélésével viszont $17,5 milliót lehetne majd spórolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group