Connect with us

Hír

Cousins a Vikingsból akar visszavonulni

Az új vezetőség mindig magában hordozza a változásokat is, azonban a Vikingsnál nem igazán volt ez megfigyelhető idén. Kirk Cousins elcseréléséről ugyan voltak pletykák, végül plusz egy évre hosszabbítottak az irányítóval, amivel az idei terheit csökkentették, de még egy évre elköteleződtek mellette. A QB természetesen örült ennek és azt is elmondta tegnap, hogy a Vikingsból szeretne majd visszavonulni.

“Azt akartam, hogy szabadítsunk fel egy kis helyet a plafon alatt, hogy olyan keretet tegyünk össze, ami tetszik. Mindig a win-win helyzeteket keressük, szerintem sikerült ezt elérni és remélhetőleg ez sok győzelemhez vezet majd ősszel. Úgy álltam hozzá, hogy Viking akarok lenni és Vikingként akarok visszavonulni. Tudom, hogy ezt a jogot ki kell érdemelni, jól kell játszanom ahhoz, hogy soha ne kelljen más mezt magamra öltsek.”

– mondta a QB, via PFT.

Cousins egyéni statisztikái ugyan jól mutatnak, de karrierje során mindössze 61-62-2-es mérleget tud felmutatni (0,496%), ami csak a Vikingsban eltöltött időt nézve sem sokkal jobb (33-29-1, 0,532%). Kérdés tehát, hogy mennyire tudja előrevinni a csapatát, és hogy a fizetése mellett milyen csapatot lehet köré építeni.

Érdekesség, hogy ha idén mind a 17 meccsen kezdő lesz, akkor a Vikings történetének harmadik legtöbb lejátszott meccsével fog rendelkezni QB poszton Daunte Culpepperrel holtversenyben.

Nem elképzelhetetlen, hogy jövőre ismét előjönnek majd a trade spekulációk vele kapcsolatban, hiszen bő $36 milliót foglalna a sapkából (és még 2024-re is lenne utána $12,5 millió halott pénz), az elcserélésével viszont $17,5 milliót lehetne majd spórolni.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-04-12 06:33

Értem. Szóval jövőre visszavonul. Mielőtt egy betoncsizmában leengedik a minnesotai tízezer tó valamelyikének a fenekére.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2022-04-12 10:37

Azt mondta, akkor fog visszavonulni, amikor Bears QB nyeri az MVP címet.

ThySoul
ThySoul
2022-04-12 06:15

Nesze sánta itt egy púp

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
2022-04-12 10:35

Mindjárt lesz púp a fejeden, ha sántázod itt a vikingeket. Amúgy beszéltem Kirk kapitánnyal és üzeni, hogy ezért a beszólásért ősszel jól kipicsáz titeket, amivel elbukjátok az első kiemelést majd.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2022-04-12 21:25

Amikor a középszer nagyot álmodik.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x