Connect with us

Hír

Brady a Dolphins front office-ában kaphatott volna egy magas pozíciót

Nem igazán akarnak leállni azok a pletykák, miszerint Tom Brady közel volt ahhoz, hogy a Dolphinshoz kerüljön valamilyen formában. Korábban arról volt szó, hogy a Miami úgy tervezett a holtszezonra, hogy Bradyt és Sean Paytont szeretné megszerezni QB és HC posztra, de olyan hírek is előjöttek, hogy kisebbségi tulajdonos lett volna az irányítóból a Dolphinsnál (ahol egyébként a teniszező Serena Williams vagy az énekes Fergie is kisebbségi tulajdonos), majd utána tért volna vissza a nyugdíjból a csapat QB-jaként.

Most pedig egy újabb ehhez kapcsolódó hír látott napvilágot: Ben Violin (Boston Globe) információi szerint a Dolphins tulajdonosa, Stephen Ross a kisebbségi tulajdonosi rész mellett egy elég magas front office állást is ajánlott Bradynek. Ez lett volna a kiútja az irányítónak Tampából, ahol állítólag nem volt felhőtlen a viszonya Bruce Ariansszal sem (amire a főedző lemondása / visszavonulása / feljebb bukása is következtetni enged). A terv ezek szerint az lehetett, hogy Brady már Miamiban lesz, a Buccaneers talál egy új irányítót, és akkor a Dolphins utána megkereste volna a Tampát, hogy mennyit kellene adni Brady játékjogáért, amit követően visszatért volna a pályára a QB.

Azonban mindezt megakadályozta Brian Flores NFL és többek közt a Dolphins elleni keresete, hiszen abban pont arról volt szó, hogy nem épp szabályszerűen próbálta Stephen Ross elcsábítani Bradyt, mikor szabadügynökké vált, így ha most ez az egész létrejött volna, az megint csak rossz fényt vetett volna a vezetőségre (plusz Payton érkezésével a Rooney Rule-t sem tartották volna be).

Brady pedig nem akart nyugdíjas maradni, így inkább visszatért a Buccaneershez, megbeszélve a tulajdonos Glazer családdal (egy Manchester United meccsen), hogy Arians valamilyen formában lévő távozása is szükséges ehhez a visszatéréshez.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!