Connect with us

Hír

Dan Campbell: Nincs szükség elit irányítóra ahhoz, hogy meccseket nyerj

A Lions kitartóan adja a kétértelmű jeleket az 1/2-es pick birtokában, így szakértő legyen a talpán, aki kitalálja, hogy mi is a csapat terve. Dan Campbell a legutóbbi nyilatkozatában például kijelentette, hogy nagyon kedvel két QB-prospectet, Malik Willist és Sam Howellt, ugyanakkor az 1/2-es pickkel olyan játékost szeretne, aki azonnal erősítést jelentene (ami egyébként nem zárja ki az irányító draftolását). A java azonban csak ezután jött.

“Nem hiszem, hogy szükséged van egy elit irányítóra ahhoz, hogy meccseket nyerj és nagy célokért küzdhess. Persze nem kérdés, hogy ezek a srácok különlegesek és egy elit irányítóval jobbak az esélyeid. Ugyanakkor nem hiszem, hogy mindenképpen szükséged van egy elit QB-ra ahhoz, hogy sikeres legyél”

– mondta a Lions főedzője a Detroit Free Pressnek.

Tavaly a csapat 3-13-1-es mérleget ért el, ami a második legrosszabb volt a ligában. Ebből Jared Goff három győzelemhez, 10 vereséghez és egy döntetlenhez asszisztált 67,2 százalékos pontossággal, 3245 yarddal, 19 TD-vel és nyolc INT-vel. Azzal ugyan egyet lehet érteni, hogy nem kell feltétlenül top 5-ös irányító a bajnoki címhez, de egy top 10-es minimum kellene, Goff pedig egyik kategóriába sem fér bele, így ne lepődjünk meg, ha akár az 1/2-es cetlivel QB érkezik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!