Connect with us

Hír

Deebo Samuel átment Kyler Murray-be, a közösségi médiában üzent a 49ersnek

Míg DK Metcalf és AJ Brown helyzete stabilizálódni látszik (a nyilatkozatok szintjén mindenképp), addig Deebo Samuel jövője egyre inkább kérdőjeles. A liga egyik legjobb elkapója tegnap a közösségi médiában kikövette a 49erst és eltüntetett minden csapathoz köthető tartalmat.

Alapvetően nem kellene ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, de az utóbbi években egyre gyakrabban használták a közösségi médiát a játékosok az üzeneteik nyilvános közvetítéséhez. Idén például Kyler Murray játszotta már el ugyanezt, majd nem sokkal a Cardinals kikövetése és a csapathoz köthető posztok törlése után jött az ügynöke és kijelentette, hogy az irányító nagyon sok pénzt szeretne, lehetőleg még a draft előtt.

Samuel a 2019-es draft második körében került a 49ershez, vagyis a szerződése a 2022-es idény végén lejár. Idén már lehet vele hosszabbítani, az árcédula pedig a piacon rekordközeli lenne: az elkapó tavaly 1405 elkapott yardot és hat TD-t szerzett az alapszakaszban, illetve volt 365 futott yardja és nyolc futott TD-je is.

A 49ers dolgát nehezíti, hogy mindössze 2 millió dollárnyi cap space-szel rendelkezik, így egyszerűen nem lehet megejteni a hosszabbítást. Persze ezen könnyen lehetne segíteni, Jimmy Garoppolo kivágása vagy elcserélése azonnal felszabadítana bő 20 millió dollárt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!