Connect with us

Hír

Deebo Samuel évi 25 milliót szeretne, a 49ers valószínűleg meg is adja neki

Az utóbbi hetekben Davante Adams, Tyreek Hill, Stefon Diggs és DJ Moore is évi 20+ milliós hosszabbítást kapott, és itt nem fog megállni a sor. Jövőre lejár a szerződése AJ Brownnak, DK Metcalfnek, Terry McLaurinnak és Deebo Samuelnek, csak hogy a legjobb fiatal elkapókat említsük. A 49ers mindenese, svájci bicskája pedig érthető módon már most szeretne egy új szerződés magának.

Ezt burkoltan (vagy nem is annyira burkoltan) jelezte is a nagyvilág felé, mikor a közösségi médiájából letörölt minden 49ersszel kapcsolatos tartalmat és kikövette a csapatot – a mai világban úgy tűnik, ez a módja annak, hogy felhívd a helyzetedre a figyelmet. Samuel idén mindössze $4 milliót fog keresni, ami nyilván jóval a piaci ára alatt van, ő pedig évi $25 millió körüli összeget szeretne Tony Pauline információi szerint.

Ráadásul a ligában úgy gondolják a legtöbben, hogy a 49ers meg is fogja neki ezt az összeget adni (vagy ehhez hasonlót), nem szeretnék elcserélni a kiváló elkapót. Ehhez viszont kelleni fog, hogy kezdjenek valamit Jimmy Garoppolóval és a szerződésével, tehát cseréljék el vagy vágják ki, amivel $25,5 milliót spórolnának.

Samuel három év alatt 2598 elkapott- és 550 futott yardot termelt, emellett 21 TD-t tett be a közösbe a földön és a levegőben összesen. Ráadásul ebből tavaly 1770 scrimmage yardot és 14 TD-t szerzett, míg 2020-ban a szezon felét kihagyta sérülés miatt. Igazán egyedi, különleges játékos, akire érdemes építeni.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
R4v3N
R4v3N
2022-04-14 07:41

3…2…1
Nézd! Ott repül Jimmy G!

Raist
Raist
2022-04-14 07:35

Lynch helyében lehet megérné keverni kicsit a….

“Szia Deebo! Teljesen megértem az álláspontodat, de tudod itt van JimmyG szerződése és addig amíg Ő itt van nem tudunk mit tenni a Te szerződéseddel. Bárcsak lenne valaki aki megsürgetné hogy segítsen csapatot találni magának… Ja, amúgy remélem nem gond, de edzőtáborban egy szobában lesztek. Jó pihenést!”

Fetyke
Fetyke
Reply to  Raist
2022-04-14 07:43

Yorkék helyében lehet megérné …

“Hello mr Lynch! You’re fire! Good Day!”

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x