Connect with us

Hír

Deebo Samuel évi 25 milliót szeretne, a 49ers valószínűleg meg is adja neki

Az utóbbi hetekben Davante Adams, Tyreek Hill, Stefon Diggs és DJ Moore is évi 20+ milliós hosszabbítást kapott, és itt nem fog megállni a sor. Jövőre lejár a szerződése AJ Brownnak, DK Metcalfnek, Terry McLaurinnak és Deebo Samuelnek, csak hogy a legjobb fiatal elkapókat említsük. A 49ers mindenese, svájci bicskája pedig érthető módon már most szeretne egy új szerződés magának.

Ezt burkoltan (vagy nem is annyira burkoltan) jelezte is a nagyvilág felé, mikor a közösségi médiájából letörölt minden 49ersszel kapcsolatos tartalmat és kikövette a csapatot – a mai világban úgy tűnik, ez a módja annak, hogy felhívd a helyzetedre a figyelmet. Samuel idén mindössze $4 milliót fog keresni, ami nyilván jóval a piaci ára alatt van, ő pedig évi $25 millió körüli összeget szeretne Tony Pauline információi szerint.

Ráadásul a ligában úgy gondolják a legtöbben, hogy a 49ers meg is fogja neki ezt az összeget adni (vagy ehhez hasonlót), nem szeretnék elcserélni a kiváló elkapót. Ehhez viszont kelleni fog, hogy kezdjenek valamit Jimmy Garoppolóval és a szerződésével, tehát cseréljék el vagy vágják ki, amivel $25,5 milliót spórolnának.

Samuel három év alatt 2598 elkapott- és 550 futott yardot termelt, emellett 21 TD-t tett be a közösbe a földön és a levegőben összesen. Ráadásul ebből tavaly 1770 scrimmage yardot és 14 TD-t szerzett, míg 2020-ban a szezon felét kihagyta sérülés miatt. Igazán egyedi, különleges játékos, akire érdemes építeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group