Connect with us

Hír

Mayfield: Tiszteletlenek voltak velem a Brownsnál

A (még) Browns irányító Baker Mayfield most először beszélt a nyilvánosság előtt, mióta a csapata megszerezte Deshaun Watsont, ő pedig cserét kért, amit egyelőre nem sikerült összehozni. A YNK Podcastben beszélt több mindenről is, például hogy hazudtak neki:

“Úgy érzem, tiszteletlenek voltak velem, egyértelműen. Mondtak egy dolgot és aztán mást csináltak. Így kerültem ennek a közepére.”

Mayfield beszélt arról is, hogy négy év alatt négy főedzője és egy csomó koordinátora volt, ezért is volt hullámzó a játéka évről évre – kiváló újonc év, gyenge második, jó harmadik és pocsék negyedik. Szeretne már egy kis stabilitást maga körül. Arról is beszélt, hogy mi lesz a jövőjével.

“Fogalmam sincs, hová kerülök. Ha másfél hete kérdeztétek volna, akkor azt mondtam volna, hogy Indianapolis. Most talán Seattle a legvalószínűbb opció, de igazából fogalmam sincs. Viszont készen állok a következő fejezetre.”

Az irányító idén fixen megkeres majd 18,8 millió dollárt az ötödik éves opcióján, a kérdés az, hogy valaki cserél-e érte (és mennyit vállal át a fizetéséből), vagy a Brownsnak végül ki kell vágnia. Csere esetén minden bizonnyal lenne kezdő pozíciója, kivágás és leigazolás esetén azonban elképzelhető, hogy csak csereként számolnak vele.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-04-14 07:46

“… vagy a Brownsnak végül ki kell vágnia.”

Ép ésszel nem lehet kivágni. :)

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  Fetyke
2022-04-14 10:36

Vagyis barnásan ki lesz vágva.

pritek
pritek
2022-04-14 18:57

Csaknem beszerzett egy ausztral juhaszt is? Egyre szimpatikusabb ez a Baker.

Farubcek
Farubcek
2022-04-14 13:17

A jó Bakernek elfelejtettek szólni, hogy ez a liga kőkemény üzleti alapon működik, ahol a teljesítmény és a profit kőkeményen dominál minden más szempont felett…

LG
LG
2022-04-14 10:04

Nem volt egy rossz elgondolás a Brownstól, hogy
a) elviszik Watsont, akit pár meccsre/a szezon felére eltilt a liga, így addig Mayfield a QB, akivel elevickélnek egy darabig, nyernek pár meccset, aztán
b) ahogy letelik Watson eltiltása (szezon felénél?), szerencsés esetben még a trade határidő előtt elpasszolják egy QB needy csapathoz, és az új irányítóval finishelnek egy PO helyért.
De ez a forgatókönyv szerencsére (?) nem jön be, mert (elvileg) már az első héten kezdhet DeShaun.
Ott van lehetséges csereidőszaknak a draft is, ahol be lehetne dobni Mayfieldet egy felmozgásért, de rajta kívül a 102. pick, mint a csapat legmagasabb választása idén, nem túl megnyerő. Itt még a cserepartner is kérdéses, mert ha ránézünk a csapatok listájára, nem sokan jöhetnek szóba: szvsz Panthers, Seahawks, Texans, esetleg Dolphins, de főleg utóbbi neccesen, a Texansra meg szerintem a Watson trade-nél már rásózhatták volna Bakert, utólag ők is inkább off.
Cserepadon meg nem hiszem, hogy ott tudják tartani. Apropó, megteheti, hogy kiüli a szezont? Akkor bukik bármit? Az idei fizuja teljesen garantált, vagy csak sérülés esetén, vagy teljesen elbukná és jövőre ugyanitt tartana?
Így elég rossz helyzetben van a csapat, bár ők most nem biztos, hogy ezzel foglalkoznak, sokkal inkább kimaszíroztatják magukból az előző szezonokban felgyülemlett idegességet :P

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-04-14 09:41

Amikor pedig végre távozik, akkor egy szívhezszóló twittben megköszöni a csodás clevelandi évekez a városnak, a szurkolóknak és az egész csapatnak.
Amúgy clevelandben 50 éve ez megy? Vagy ez neki nem tűnt fel?
Amúgy ha úgy fogjuk meg a draftot, hogy minél hamarabb megy ki valaki, annál nagyobb a sansz, hogy egy fogalmatlan csapatnál fogja elpazarolni az újonc éveit. Akit meg az első kör végén visznek, az egy bajnokesélyes csapatba kerül.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x