Connect with us

Hír

Mayfield: Tiszteletlenek voltak velem a Brownsnál

A (még) Browns irányító Baker Mayfield most először beszélt a nyilvánosság előtt, mióta a csapata megszerezte Deshaun Watsont, ő pedig cserét kért, amit egyelőre nem sikerült összehozni. A YNK Podcastben beszélt több mindenről is, például hogy hazudtak neki:

“Úgy érzem, tiszteletlenek voltak velem, egyértelműen. Mondtak egy dolgot és aztán mást csináltak. Így kerültem ennek a közepére.”

Mayfield beszélt arról is, hogy négy év alatt négy főedzője és egy csomó koordinátora volt, ezért is volt hullámzó a játéka évről évre – kiváló újonc év, gyenge második, jó harmadik és pocsék negyedik. Szeretne már egy kis stabilitást maga körül. Arról is beszélt, hogy mi lesz a jövőjével.

“Fogalmam sincs, hová kerülök. Ha másfél hete kérdeztétek volna, akkor azt mondtam volna, hogy Indianapolis. Most talán Seattle a legvalószínűbb opció, de igazából fogalmam sincs. Viszont készen állok a következő fejezetre.”

Az irányító idén fixen megkeres majd 18,8 millió dollárt az ötödik éves opcióján, a kérdés az, hogy valaki cserél-e érte (és mennyit vállal át a fizetéséből), vagy a Brownsnak végül ki kell vágnia. Csere esetén minden bizonnyal lenne kezdő pozíciója, kivágás és leigazolás esetén azonban elképzelhető, hogy csak csereként számolnak vele.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!