Connect with us

Hír

Deebo Samuel mellett AJ Brown és Terry McLaurin sem vesz részt a csapata edzésein

Deebo Samuelről már több szó is esett, miszerint új szerződést szeretne magának. Nem ő azonban az egyetlen negyedik évét kezdő elkapó, aki ebben a cipőben jár. A 2019-es class egészen kiváló volt a második napon WR-ekből, hiszen Samuel mellett AJ Brown, Terry McLaurin és DK Metcalf is itt került kiválasztásra. Ebből a négyesből pedig hárman (Metcalf a kivétel) nem fognak részt venni a csapatuk most kezdődő edzésprogramjain – írja Adam Schefter.

Az edzések jelenleg még önkéntesek, így nem is kell feltétlen ott lenniük a srácoknak, de említésre méltó, hogy mindannyian új szerződést akarnak kiharcolni maguknak. McLaurin egyébként vezéregyéniségként ott lesz a csapattal az összetartásokon, de az edzéseken nem vesz majd részt – Samuel és Brown kapcsán nem derült ki egyelőre, hogy megjelennek-e a tréning helyszínén.

Az ESPN insidere Metcalfről nem írt most, azonban múlt héten a Seattle Times arról számolt be, hogy a Seahawks elkapója részt fog menni az edzéseken a holtszezonban.

Idén a WR-szerződések felrobbantak, Davante Adams, Tyreek Hill, Stefon Diggs, DJ Moore és Mike Williams is legalább 20 milliós hosszabbítást kapott csapatától, hasonlóban reménykednek a fent említett úriemberek is, akik szerződésük utolsó évébe léptek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!