Connect with us

Hír

Nem csak Mayfield van a Panthers kívánságlistáján

Egyre többen számolnak be arról, hogy a Panthers érdeklődik Baker Mayfield iránt, azonban Joseph Person (The Athletic) információi szerint ugyan a Browns irányítója is az opciók közt van, de nem ő az egyetlen a Carolina listáján.

Azt nem tette hozzá, hogy ki van még ezen a bizonyos listán (így ez lehet egy elültetett infó is, hogy lejjebb vigyék Mayfield árát), de ha találgatni akarunk, akkor Jimmy Garoppolo juthat leginkább eszünkbe, rajta kívül nem igazán van elérhető irányító, aki kezdő szintet képvisel. Ő sem lenne egyébként olcsóbb Mayfieldnél, hiszen neki $25 milliót kellene fizetni jelen állás szerint (a 49ers persze átvállalhat ebből valamennyit), és érte is kellene picket feladni, feltehetőleg legalább akkorát, mint Mayfieldért.

Rajta kívül Nick Foles lehet még opció a Bearstől, vagy a piacról Ryan Fitzpatrick és Cam Newton, akiknek van hosszabb kezdő tapasztalata. Vagy ha a Lions esetleg Malik Willist választaná 1/2-re, akkor Jared Goff is elérhető lenne. Ha egyik sem jön össze, akkor a Panthers kénytelen lesz 1/6-ra irányítót húzni, amit látszólag nem igazán akarnak.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2022-04-18 07:49

Newton a panthersbe? De hát előre akarnak lépni Darnoldhoz képest nem?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x