Connect with us

Hír

DeSean Jackson a visszavonuláson gondolkodik

DeSean Jackson 14 szezont húzott már le az NFL-ben, és ugyan korábban azt mondta, hogy 2022-ben is játszani akar, most mégsem olyan biztos ebben. A háromszoros Pro Bowler elkapó, aki a valaha volt egyik legjobb mélységi célpont a liga történetében, jelenleg szabadügynök és gondolkodik a visszavonuláson.

“Nem igazán tudom, hogy fogok-e játszani jövőre. Tudom bejelentettem, hogy igen, de igazából arra jutottam az életem ezen szakaszában, hogy csak akkor, ha a jó helyet megtalálom. 14 év alatt voltam Philadelphiában, Washingtonban, Tampában, újra Phillyben, aztán a Ramsben és a Raidersben, így a megfelelő helyet kell megtalálnom.”

– mondta DJax a Laces Out műsorában. A 35 éves elkapó azt is hozzátette, hogy a megfelelő hely azt jelenti, hogy kiváló – ne csak jó – irányítója legyen, és meg is nevezett három csapatot: a Chiefst, a Brownst és a Packerst.

Jackson karrierje során 632 elkapásból 11.110 yardot és 58 TD-t szerzett, emellett volt négy punt return touchdownja is. Minden évében volt 40+ yardos és egy kivétellel minden szezonban volt 50+ yardos elkapása is, karrierje egészében 17,6 yardot szerzett elkapásonként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!