Connect with us

Hír

Tight endet farag második körös elkapójából az Eagles

Az Eagles a 2019-es NFL Draft második körében választotta ki JJ Arcega-Whiteside-ot, abban reménykedve, hogy a nagy termetű elkapó akár első számú WR-e is lehet a csapatnak. Ugyan abban a körben többen is találtak maguknak ilyet (AJ Brown, Terry McLaurin, Deebo Samuel, DK Metcalf), a Sasoknak ez nem jött össze. De lehet még belőle tight end…

Jeff McLane információi szerint Arcega-Whiteside mostantól tight end poszton fog szerepelni az Eaglesnél, és ez az utolsó esélye megragadni a csapatban, hiszen jövőre lejár a szerződése. Abból a szempontból teljesen érhető a lépés, hogy a támadó leginkább blokkolási képességével hívta fel magára a figyelmet eddig az NFL-ben, amiben tényleg jó volt, csak ez egy WR-től édeskevés, ha mindeközben 40 meccs alatt 16 elkapást, 290 yardot és egy TD-t tud csak felmutatni. Tavaly mindössze 170 támadósnap jutott neki, plusz a special teamben 229.

Dallas Goedert mögött egyébként Richard Rodgers, Tyree Jackson, Jack Stoll és Noah Togiai van a rosteren a tight endek közt, velük kell megküzdenie Arcega-Whiteside-nak az edzőtáborban a keretben maradásért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!