Connect with us

Érdekességek

Ennyire nehéz a csapatok 2022-es sorsolása

Tökéletes módja nincs a csapatok sorsolásának (vagy ha úgy jobban tetszik, menetrendjének) erősségének megállapítására, azonban a vegasi oddsok alapján összerakott lista tekinthető a legpontosabbnak ebben a tekintetben. Warren Sharp minden évben összerakja ezt, és most is megérkezett nem sokkal azután, hogy kiderült, a fogadóirodák mit várnak az egyes csapatoktól.

Íme tehát, kinek milyen nehéz lesz az idei éve, értelemszerűen a zöld sávban a könnyebb, a pirosasban a nehezebb sorsolásokkal.

Ezek alapján tehát a Commandersnek lesz a legkönnyebb dolga 2022-ben, de egyszerű a sorsolása a Bearsnek, az Eaglesnek, a Coltsnak és a Seahawksnak is, miközben a legnehezebb dolga a Chiefsnek lesz, majd a sorban a Jets, a Rams, a 49ers és a Raiders követi őket.

Érdekesség, hogy a tavalyi évben a Commandersnek volt a legnehezebb tényleges sorsolása, most pedig a spektrum másik végén tanyáznak a fővárosiak. Nagyot javult még a Giants (31. legkönnyebb – 8. legkönnyebb), a Bears (24.-2.), a Jaguars (23.-7.) és a Vikings (22-10.) helyzete, mindeközben a tavalyinál sokkal rosszabb helyzetben várja az idei évet a a Bengals (3.-26.), a Bills (1.-20.), a Patriots (8.-24.), a Broncos (4.-18.) és a Rams (17.-30.).

A módszer pontosságát jól mutatja, hogy tavaly a nyolc legnehezebb sorsolásból hetet eltalált, míg a nyolc legkönnyebből hatot helyesen jósolt meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!