Connect with us

Érdekességek

Így néz ki mind a 32 csapat drafttőkéje az Eagles-Saints trade után

Az Eagles és a Saints felkavarta az állóvizet tegnap este, mikor cserét hajtottak végre egymással, amiben négy első körös-, egy második körös és egy harmadik körös cetli is gazdát cserélt (nem csak az idei draftra vonatkozóan). Ez pedig jó apropót szolgáltat arra, hogy megnézzük, hogyan állnak jelenleg a csapatok drafttőke tekintetében, amit René Bugler szedett össze több értéktáblázat alapján is.

Az alábbi táblázatban látható, hogy melyik csapatnak melyik körben hány cetlije van, hogy összesen mennyi pickkel rendelkeznek, illetve hogy az egyes value chartok ezekhez rendelt pontszámai alapján hanyadik helyen állnak a drafttőke “versenyben”.

via René Bugner

Jelen állás szerint nyolc csapatnak is két első körös cetlije van, míg értelemszerűen ugyanennyinek nincs egy sem. A második körben hat csapatnak van dupla választási joga és ugyanennyinek nincs egy sem. A Jetsnek, a Packersnek és a Chiefsnek 2-2 első- és második körös pickje van (a Chiefsnek ráadásul a 3. és 4. körben is dupla választási joga van), míg a Dolphins, Raiders, Rams hármasnak nincs cetlije egészen a harmadik körig.

A legtöbb értékkel nyilvánvalóan az öt elsőként választó csapat rendelkezik, főleg hogy ebből négynek is két első körös pickje van. Mögöttük az Eagles, a Falcons és a Seahawks rendelkezik a legtöbb drafttőkével. A spektrum másik végén értelemszerűen a mindössze 4 cetlivel rendelkező Dolphinst találjuk, de nagyon kevés drafttőkéje van a Ramsnek, a Raidersnek és a 49ersnek is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!