Connect with us

Szabadügynök

Feladat teljesítve – Bengals FA-értékelő

Az elvesztett döntő ellenére minden Bengals szurkoló elégedett lehet a csapat tavalyi évi menetelésével. Annak ellenére, hogy az utolsó akadályt nem sikerült átugrani, 30 éves várakozás után jutottak el ismét a döntőbe. Ahhoz viszont, hogy jövőre esélyük legyen újra elérni idáig, a fő feladatuk egyértelmű volt: megvédeni Joe Burrow-t. 

A fókuszpont tényleg ezen volt. Ugyanis a Bengals abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kevés fontos játékos szerződése járt le az idei évben. A legnagyobb veszteségük talán CJ Uzomah lett. Az évekig szürke, sokadik számú játékos tavaly kivette a részét a bajnoki menetelésből és karrierévet tartott minden tekintetben. Remekül egészítette ki a nagy elkapó hármast és végül több mint 600 yardot és 6 TD-t szerzett a mögöttünk hagyott szezonban. Bár logikus lett volna a maradása és pénz is lett volna rá, végül a Jetshez írt alá. Fontos öltözői vezér hírében állt, de a pályán mutatott teljesítménye azért a pótolható kategóriába sorolható.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!