Connect with us

Szabadügynök

Hiába más a hajó, ha a kapitány ugyanaz – Vikings FA-értékelő

A Vikings válaszút elé érkezett 2022-ben: kitart a brutálisan drága, de eredményeket felmutatni képtelen Kirk Cousins mellett vagy teljes rebuildbe kezd. Végül az előbbi mellett tette le a voksát a menedzsment, így most még legalább két évig ezzel a garnitúrával fog próbálkozni a csapat – és ha már a Kapitány jobb nem lesz, akkor legalább a hajó legyen rendben.

A Vikings a 2021-es idény után kivágott mindenkit a menedzsmentből és úgy tűnt, hogy Kirk Cousins is erre a sorsra juthat (igaz, az ő esetében egy csere lett volna az egyetlen lehetséges forgatókönyv). Sőt, mellette a Mike Zimmer féle rezsim olyan meghatározó emberei is veszélyben voltak a riportok szerint, mint például Eric Kendricks vagy Danielle Hunter. Végül aztán mindenki maradt a helyén, de a szerződés alatt állók közül is csak egyetlen ember került lapátra.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!