Connect with us

Szabadügynök

Láb a gázpedálon – Saints FA-értékelő

A Saints egy nagyon egyedi stratégiát folytat évek óta, folyamatosan win now módot hirdetnek és tolják maguk előtt a terheket. Ez Drew Brees idejében teljesen érhető is volt – részben még mindig ennek a korszaknak nyögik a terheit –, de még Sean Payton visszavonulásával sem voltak hajlandóak arra, hogy akkor visszalépjenek kettőt és elkezdjenek egy újjáépítést egy egészségesebb cap-helyzetet szem előtt tartva. De nem ám, a Saints továbbra is a gázon tartja a lábát – már amennyire tudja. 

A lehetőség pedig tényleg itt lett volna, lehetett volna azt mondani, hogy oké, Brees és Payton nélkül nem fogunk Super Bowlért küzdeni a közeljövőben, nagyon egészségtelen a cap-helyzetünk, most hozzunk akkor egy átmeneti évet Dennis Allen vezetésével, tegyük kicsit rendbe a pénzügyeinket és jövőre kezdjünk bele egy építkezésbe. Ehhez képest minden egyes szerződést átalakított a csapat, amit csak lehetett (részben készülve arra, hátha megszerzik Deshaun Watsont, de nem kellett volna ezeket aztán ténylegesen meglépni, miután kiderült, hogy lemaradtak róla), jövőre egy jócskán megemelkedett fizetési plafonnal számolva is mínusz 30 millióval áll már most a Saints, ráadásul egy olyan trade-et is meglépett, ami megint csak jócskán az idei évet helyezi előtérbe a hosszabb távú tervek helyett.

Mi volt az Eagles és a Saints terve ezzel a cserével?

A nagy pénzfelszabadítás

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!