Connect with us

Hír

Hollywood Brown cserét kért a Ravenstől, ezért került Arizonába

Mindenkit meglepett, mikor a draft első körének kellős közepén a Ravens és a Cardinals bejelentette, hogy cserét hajtottak végre, méghozzá Marquise “Hollywood” Brown bevonásával. A baltimore-iak a fiatal elkapó mellé küldték még a 100. pickjüket, és megszerezték az arizonaiak 1/23-as választási jogát.

Az ok Brown távozása mögött pedig az volt, hogy az elkapó cserét kért a Ravenstől, mondta el Eric DeCosta az ESPN-nek. A részletekbe nem ment bele a general manager, csak annyit mondott, hogy bonyolult téma és nagyon sokat rágódott a helyzeten.

Brown korábban panaszkodott kicsit a szerepére az offense-ben, de aztán 1000 yardos elkapó lett 2021-ben. Az biztos, hogy a Ravens támadósora nem épp elkapóbarát, a sok futás miatt kevés lehetőség jut a levegőben a WR-eknek. Habár ha jut, akkor nagyobb a terület, hiszen a védelmek több erőforrást allokálnak a futások megállítására. Mindenesetre a jelek szerint Brown nem volt elégedett és távozni akart, most pedig egy passzorientált támadósorba került.

A Cardinals gyorsan le is hívta egyébként az elkapó ötödik éves opcióját, így 2023-ban $13,41 milliót kereshet majd, habár várhatóan előtte hosszabbítanak vele.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!