Connect with us

Hír

Titans GM: Nehéz lett volna összehozni egy hosszabbítást AJ Brownnal

A Marquise Brown cserénél csak az AJ Brown trade szólt nagyobbat éjjel a draft első körének kellős közepén, hiszen az Eagles egy első- és egy harmadik körös pickért megszerezte a Titans sztárelkapóját. Ugyan korábban Mike Vrabel azt mondta, hogy amíg ő a főedző, addig Brown nem lesz elcserélve, most viszont mégis megtörtént ez. Mondjuk Vrabel nem is volt túl boldog ettől:

A csapat general managere, Jon Robinson elmondta, hogy a cserét megelőző 18-20 órában jött létre az üzlet, miután a Titansnél rájöttek, hogy nem tudják áthidalni a pénzügyi különbséget a saját ajánlatuk és a Brown által várt összeg közt. Nem sokkal a csere után egyébként megtudtuk azt is, hogy az elkapó egy négy éves $100 milliós szerződést kapott az Eaglestől $57 millió garantálttal.

“A mai döntésünk nehéz volt. Nagyra értékeljük, amit AJ tett a szervezetünkért a pályán és azon kívül a közösségért is. Sokat beszélgettünk, és végül arra jutottunk, hogy nagyon nehéz lett volna összehozni egy üzletet, hogy megtartsuk.”

– mondta Robinson a csapat hivatalos oldalán.

Brownt a 2019-es draft második körében választotta a Titans, 185 elkapást, 2995 yardot és 24 TD-t szerzett a csapatban. A receiver egyébként megköszönte Tennessee-nek a szeretet és azt is írta egy azóta törölt Tweetben, hogy ez nem az ő hibája volt.

A Titans a Brownért kapott első körből egyébként Treylon Burkst választotta ki (WR, Arkansas).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!