Connect with us

Szabadügynök

Itt ez már nem elég – Chiefs FA-értékelő

Az AFC West rohamosan erősödik, a Broncos, a Raiders és a Chargers is hihetetlenül sokat kozmetikázott a keretén az elmúlt egy hónapban, így a Chiefs előnye papíron rohamosan fogy. Hiába a Mahomes, Reid varázslat egyre kevesebben mernek fogadni a csoport bajnokára és ezen az sem segít, hogy a másik három csapattal ellentétben nekik ismét jobban meg volt kötve a kezük a szabadügynökpiacon és nem hogy nem erősödtek, de végsősoron még gyengültek is.

A Chiefs évek óta kevés elkölthető pénzzel vág neki az offseasonnnek, mert legjobb játékosai le vannak kötve és azt a kevés összeget is ami rendelkezésükre áll, kénytelenek arra használni, hogy a fontos távozóik egy részét meg tudják tartani, így új érkezőkkel elvétve találkozni. Ez szinte most sem volt másképpen, csak aztán porszem került a gépezetbe.

A kötelező kört már a piac nyitása előtt letudta a gárda, a csapat legfontosabb szabadügynökét Orlando Brownt ugyanis franchise tag alá helyezték. Ez egy teljesen kalkulálható lépés volt a csapat részéről, ugyanis azok után, hogy tavaly egy első körért szerezték meg a bal oldali tackle-t, nem tehették meg, hogy kiengedik a piacra. Ellenben Brown esetében már bebizonyosodott, hogy nem olyan könnyű megegyezni, így a taggel nyertek egy kis időt magunknak, hogy szerződés pontos részleteit kidolgozzák. A legjobb az lett volna ha már mostanra sikerül megállapodni, de egy időre mindenképpen áthidalták a próblémát.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!