Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Desmond Ridder

Nehéz dolga van idén az irányítóhiányos csapatoknak, ugyanis a drafton nincs kész irányító és a potenciál sincs az egekben a legtöbb jelöltnél. Az kezd körvonalazódni, hogy a scoutok többsége Malik Willist szereti a legjobban, de hogy ki a class második legjobb irányítója, arról már nagyon eltérnek a vélemények. Desmond Ridder esetében ráadásul az is megnehezíti a képletet, hogy Group of 5 csapat fejeként kevés igazán meghatározó mérkőzése volt a hosszú egyetemi pályafutása ellenére is.

Ridder karrierje nem indult rózsásan, édesanyja nagyon fiatal volt születésekor, ráadásul nem volt stabil a párkapcsolata sem, így nagyanyja segítségével nevelkedett. Kentuckyban járt középiskolába, de annak ellenére, hogy már akkor látszott, hogy egy dual-threat játékos nem tartották igazán nagyra. Három csillagos tehetségként könyvelték el és szinte csak kisebb iskolák keresték meg, amelyek közül ő a Cincinnati ajánlatát fogadta el. Utólag ez kitűnő döntésnek bizonyult, mert már első évében a kezdőben találta magát és négy évig ki sem adta az irányítást a kezei közül, hogy aztán első irányítóként vezessen egy Group of 5 csapatot az egyetemi playoffba.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!