Connect with us

Hír

Jarvis Landry valószínűleg csak a draft után fog csapatot találni magának

A Colts nemrég leigazolta Stephon Gilmore-t, ugyanakkor nem valószínű, hogy a többi top szabadügynök is csapatot talál magának a következő két hétben. Az USA Today riportja szerint például a legjobb elérhető elkapó Jarvis Landry jó eséllyel csak a draft után fog szerződést kapni.

A hírek alapján az elkapó évi 20 millió dolláros fizetést szeretne, ami szinte lehetetlenné teszi, hogy a draft előtt leigazolják. Ennek oka egyrészt az, hogy csapatok fiatal és olcsó tehetségeket szerezhetnek a hiányposztjaikra (az elkapóposzt idén is jó), másrészt a játékosbörze után igazolt szabadügynökök nem számítanak bele a kompenzációs pickek rendszerébe. A franchise-ok tehát nem nagyon igazolgatnak már a draft előtti hetekben, pláne 20 milliós játékosokat, akik 3. körös kompenzációs pickeket üthetnek ki a rendszerből.

A fentiek miatt nincs is realitása annak, hogy Landry csapatot találjon magának a nagyon közeli jövőben. Később persze biztos kap majd ajánlatokat, állítólag több csapat is érdeklődik iránta (köztük a Chiefs, a Saints és a Falcons), és biztos lesz olyan franchise, aminek nem sikerült jó elkapókat draftolni. Ezzel együtt azért nagy tételben ne fogadjunk arra, hogy évi 10-12 millió dollárnál nagyobb fizetést kap majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!