Connect with us

Hír

James Bradberry nincs ott a Giants önkéntes edzésein

A cornerback James Bradberry jövője továbbra is a levegőben lóg. Jelenleg a Giants rosterén van, de már a vezetőségváltás óta tudni lehet, hogy nincs maradása New Yorkban és azóta próbálják elcserélni. A legújabb infó vele kapcsolatban, hogy nem jelent meg a csapat önkéntes edzésein – írja Zack Rosenblatt (NJ.com).

Ez persze nem meglepő, az ő oldaláról sincs sok értelme ott lenni, és vélhetően a csapat sem akar kockáztatni egy esetleges sérülést, így az sem kizárt, hogy a Giants szólt neki, hogy nyugodtan maradjon otthon.

A New York-iak azért akarják egyébként elcserélni a kiváló cornerbacket, mert szerződése utolsó évébe lépve $21,8 milliót foglal a fizetési plafonból, a csapat pedig elég ramatyul áll pénzügyileg, jelenleg annyi helye sincs a sapka alatt, hogy az újoncokat leigazolja.

Egy cserével $12,1 milliót spórolna a csapat, egy kivágással $10,1 milliót, ami nem óriási különbség, a kutya inkább ott van elásva, hogy a csapat szeretne értelmes ellenértéket a 28 éves játékosért, hiszen Bradberry egy simán átlag feletti kezdő cornerback, akit csak úgy fájó lenne elengedni a semmiért. A Giants szempontjából így fontos lenne, hogy még a draft előtt sor kerüljön a cserére, hiszen akkor már idén felhasználhatják az érte kapott picket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!