Connect with us

Hír

Jó esély van arra, hogy Deshaun Watson idén ne kapjon eltiltást

A legfrissebb hírek szerint Deshaun Watson ügyvédjei megállapodtak az irányítót szexuális zaklatás miatt perlő 22 nő képviselőivel, melynek értelmében 2022. augusztus 1 és 2023. március 1. között nem lesznek tárgyalások. Előtte és utána persze lehetnek, de mivel a 22 ügyet egyesével tervezik tárgyalni, így valószínűbb, hogy erre majd csak 2023-ban kerül sor.

Magyarán jó esély van rá, hogy idén már nem fog a bíróságra menni Watson. Az NFL eközben hivatalosan várakozó álláspontot vett fel az irányítóval kapcsolatban és az már biztos, hogy Commissioner’s Exempt listára nem kerül a QB (mivel büntetőeljárás nem indul ellene). Emellett valószínűleg eltiltást sem fog kapni Watson, a liga ugyanis nem akar megkockáztatni egy botrányt: ha túl kis büntetést szab ki és később kiderül valami nagyon kellemetlen, akkor az nem vetne jó fényt az NFL-re.

Jó esély van tehát arra, hogy a liga nem tiltja el Watsont addig, míg véget nem ér a pereskedés. Ez rövid távon jó a Brownsnak, hisz így már idén teljes erőbedobással küzdhet a bajnoki címért, hosszú távon viszont nagyon kellemetlen lehet a csapatnak és a ligának is. Jobb lett volna ezen már idén túlesni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!