Connect with us

Hír

Trent Brown gazdagabb lehet, ha jól megy a fogyókúra

Trent Brown egy kifejezetten jó OT, de vannak különböző motivációs problémái, például elég bajosan tudja csak tartani a tömegét. A Raidersben többek között ezért is lett katasztrófa a leigazolásából, ami most a Patriotsnál is téma, Bill Belichick pedig nem bízta a véletlenre a dolgot.

A 203 centiméter magas és papírom 172 kilós Brown állítólag 181 kilósan is mérlegelt a Raiders játékosaként, ami miatt a teljesítménye is nagyban visszaesett. New Englandben szeretnék, ha ez nem történne meg, és ha az RT is partner, akkor egész szép summa ütheti a támadófalember markát.

75 ezer dollárt kap Brown, ha 175 kiló alatt lesz az offseason első napján. További 75 ezerrel lesz gazdagabb, ha 170 kilogrammnál kevesebbet mutat a mérleg június elsején, illetve további 75 ezer dollár jár azért, ha július július 16-án még lead öt kilót. Ezen kívül a szezon minden csütörtökén kereshet 25 ezer dollárt, amennyiben tartja a 165 kilós határt. Maximum tehát 750 ezer dollárral lehet gazdagabb évente, ha tartja a diétát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!