Connect with us

Hír

Trent Brown gazdagabb lehet, ha jól megy a fogyókúra

Trent Brown egy kifejezetten jó OT, de vannak különböző motivációs problémái, például elég bajosan tudja csak tartani a tömegét. A Raidersben többek között ezért is lett katasztrófa a leigazolásából, ami most a Patriotsnál is téma, Bill Belichick pedig nem bízta a véletlenre a dolgot.

A 203 centiméter magas és papírom 172 kilós Brown állítólag 181 kilósan is mérlegelt a Raiders játékosaként, ami miatt a teljesítménye is nagyban visszaesett. New Englandben szeretnék, ha ez nem történne meg, és ha az RT is partner, akkor egész szép summa ütheti a támadófalember markát.

75 ezer dollárt kap Brown, ha 175 kiló alatt lesz az offseason első napján. További 75 ezerrel lesz gazdagabb, ha 170 kilogrammnál kevesebbet mutat a mérleg június elsején, illetve további 75 ezer dollár jár azért, ha július július 16-án még lead öt kilót. Ezen kívül a szezon minden csütörtökén kereshet 25 ezer dollárt, amennyiben tartja a 165 kilós határt. Maximum tehát 750 ezer dollárral lehet gazdagabb évente, ha tartja a diétát.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ferenc Lopós
Ferenc Lopós
2022-04-11 09:57

És ezért a sok pénzért, mindért kaját fog venni.

conspiracy theory
conspiracy theory
2022-04-11 15:00

Réges régen, egy távoli galaxisban készült irományban egy exfalember arra panaszkodott, hogy számára, az igazi nehézség pont, hogy nemfogyás volt. Mivel ugye nem távirányítót nyomkodva telik a napjuk, hanem kőkemény fizikai munkával, ezért bődületes kalóriamennyiséget kell fogyasztaniuk pusztán a súlyuk tartásához is. Ehhez neki még éjszaka is fel kellett kelnie és ennie valamennyit.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x