Connect with us

Hír

Kadarius Toney nincs ott a Giants önkéntes edzésein, még a playbookot sem kapta meg

A Giants tavalyi első körös elkapójának, Kadarius Toney-nak kalandos újonc éve volt, hiszen addig nem jelent meg a csapat edzésein, amíg meg nem kapta a szerződését, aztán volt sérült is több ízben és kétszer került Covid-IR-re is a szezon során. Az idei holtszezonja is érdekesen indul, ugyanis nincs ott a csapat első önkéntes edzésein, így pedig a playbookot sem kapta még meg, amit nem osztanak ki virtuálisan a csapatnál – mondta el Brian Daboll főedző a tegnapi nap folyamán.

Toney a pályán megmutatta tehetségét, de már a draft előtt sem ez volt a kérdőjel vele kapcsolatban, hanem hogy mennyire fog a focira koncentrálni, mennyire ad majd bele mindent. Újoncként 10 meccsen 39 elkapásból 420 yardot szerzett TD nélkül, de dinamikus volt, igazi playmakernek tűnt, amikor pályára tudott kerülni. A probléma az volt, hogy ez kevésszer történt meg és több esetben sérülten játszott, vagy épp meccs közben szedett össze kisebb nyavalyát, így nem tudott elég nagy hatást gyakorolni.

Alapvetően most még csak önkéntes edzésekről van szó, így nem kell feltétlen nagy jelentőséget tulajdonítani Toney hiányának, de a múltját és korábbi kérdőjeleket figyelembe véve azért teljesen nyugodtak sem lehetnek a Giants szurkolói a jövőjével kapcsolatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!