Connect with us

Szabadügynök

Kevésből sokat – Ravens FA-értékelő

A Ravens az AFC egyik élcsapataként tavaly lemaradt a rájátszásról, azonban ezért kevésbé a keret erőssége és mélysége volt okolható, mintsem a rettentően sok sérült. Egy egészséges rosterrel a Baltimore ott van a konferencia legnagyobb esélyesei között, így nem kellett tőlük túl hangos offseason ennek fenntartásához. Nem is hozták zsákszámra az új embereket a szűkös cap helyzet miatt, de az a pár érkező nagyon jól néz ki.

A Ravens nem, vagy csak kevés kulcsjátékosát vesztette el ebben a holtszezonban. A támadósorból Sammy Watkins hiánya bőven a pótolható kategóriába esett, ahogyan a visszavonuló Alejandro Villanueváé is. Az ex-Steelers falember sokoldalúsága jól jött, amikor Ronnie Stanley az egész szezonra kidőlt (ismét), de hosszú távon könnyen lehet, hogy a cut várt volna a veterán falemberre. A jobb oldalon lett volna esetleg esélye 2022-ben is, de végül sikerült egy talán a sémába jobban illeszkedő emberrel pótolni őt. Nem egészen sikerült azonban a Bradley Bozeman által okozott űrt ugyanilyen szinten betölteni. Jelenleg azt lehet mondani, hogy a center az egyetlen hiányposztja a támadósornak, de ahogy Bozeman példája is mutatja, ide akár a 3. napon is lehet kezdőt találni a drafton.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!