Connect with us

Szabadügynök

A Nagy Pénzfelszabadítás, második évad – Saints FA-kitekintő

Louisiana népe már másodjára lehet szemtanúja annak a lebilincselő sorozatnak, amit csak A Nagy Pénzfelszabadításként ismernek országszerte. A lakosság leginkább annyit érzékel a történésekből, hogy a maszkos Szentek már megint eltüntetnek egy 100 milliós deficitet a kasszából, ám azt kevesen látják, hogy a háttérben a Professzor mégis milyen eszközökkel éri el ezt. 

Honnan lesz a pénz?

Hasonlóan szarnak tűnik a Saints cap-helyzete, mint tavaly – ha belemegyünk, akkor bizonyos szempontból jobb, bizonyos szempontból rosszabb. Elsőnek egyszerűbbnek tűnik a dolog, hiszen jóval több pénzt lehet felszabadítani, mint tavaly, ha minden lehetőséget kihasznál a csapat. Ez viszont hozza magával azt a problémakört, hogy már nem kötelező minden lehetséges lépést megtenni, így viszont gondolkodni is kell, hogy kin érdemes spórolni és kin nem. És bőven vannak határeset kérdések, amiben a general manager Mickey Loomisnak döntenie kell, és amik megoldásában kéri a cap guru Khai Harvey segítségét.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!