Connect with us

Draft

Mi lenne az ideális forgatókönyv a top10-ben draftoló csapatok számára?

Egy hét múlva ilyenkor már túlleszünk a draft első körén és készülünk a második napos közvetítésre, most viszont még nézzük meg azt, hogy mi is lenne az ideális forgatókönyv a top10-ben draftoló csapatok számára. A Jetsnek és a Giantsnek két pickje is van ebben az intervallumban, de nem sokkal később jön a Texans is a második húzásával, ráadásul a Jets mellett a Lions és a Seahawks is még két cetlivel rendelkezik a top41-ben, amiket szintén lehet csoportosítani, így nagyon is érdekes forgatókönyvek rajzolódhatnak ki előttük. A Jaguars mondjuk nincs könnyű helyzetben az első helyen, a Panthers dolga sem egyszerű, a Falcons viszont egész jól érezheti magát a helyén. 

1/1 Jacksonville Jaguars

Ideális forgatókönyv: Hátracsere

A Jaguarsnak az lenne a legjobb, ha nem kellene 1/1-re választania, ugyanis nem ez az év, ahol ez igazán jó dolog lenne. Az ideális forgatókönyv tehát az, hogy sikerül elhitetni a többi csapattal, hogy a Lions Malik Willist akarja választani, és ezzel együtt lenne olyan franchise, amely nagyon meg szeretné szerezni a Liberty irányítóját. Ez lehet a Panthers, a Falcons vagy a Seahawks is a top10-ből, igazából a Jagsnek mindegy, a lényeg, hogy minél nagyobb ellenértéket fizessenek, jövő évi első körrel, bármivel.

A probléma az, hogy ez tényleg nem az az év, amikor 1/1-es akar lenni bárki is, így nem túl valószínű, hogy bárki fel akarna cserélni a Jaguars helyére. Így viszont az a helyzet a csapatnál, hogy a játékosmegfigyelői csapat Aidan Hutchinsont, a főedző Ikem Ekwonut, a general manager pedig Travon Walkert akarja húzni 1/1-re, aztán majd lemeccselik egymás közt, hogy mi legyen.

1/2 Detroit Lions

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!