Connect with us

Hír

Nakobe Dean nem érti, miért csúszott ki az első körből egészen a harmadikig

A Georgia korábbi linebackerét, Nakobe Deant meghívták a 2022-es draftra, mert a szervezők arra számítottak, hogy az első körben fogják kiválasztani a nagyon tehetséges védőt. Ehhez képest csak a harmadik kör közepén vitte el az Eagles.

“Nem értem, miért csúsztam ennyit. Ha az egészségem volt a kérdés, akkor csak annyit tudok mondani, hogy egészséges vagyok és készen állok mindenre. A jövő héten például minitábor lesz és úgy tervezem, hogy teljes edzésmunkát fogok végezni”

– nyilatkozta Dean a kiválasztása után (via PFT), majd azért hozzátette, hogy mindezzel együtt nagyon hálás a lehetőségért, amit az Eaglestől kapott.

Dean a következő négy évben minimum 5,1 millió dollárt fog keresni harmadik körösként, míg az első kör végén 11-14 millió dolláros szerződést kapott volna. A csúszás tehát komoly anyagi következményekkel járt a számára, az Eagles pedig köszönte szépen a lehetőséget.

Olyan hírek röppentek fel vele kapcsolatban a második nap közben, hogy sérülése(i) miatt csúszik, lehet ki kell hagynia az egész újonc évét, de ha tényleg ott lesz már az újonc táborban is, az jó jel lehet számára és az Eagles számára is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!