Connect with us

Hír

Kyle Shanahan: Közel sem kaptunk olyan ajánlatot Deebo Samuelért, amilyet szerettünk volna

Egyre valószínűbb, hogy Deebo Samuel marad a 49ersnél. Persze ez még később változhat, de ahhoz az eddigieknél komolyabb ajánlatot kell letenni az asztalra, a csapat menedzsmentje szerint ugyanis közel sem kaptak olyan ellenértéket, amilyet szerettek volna.

“A mi felelősségünk, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzuk meg a csapat érdekében. Emiatt minden lehetőséget meg kell fontolnunk, de nehéz látni, hogyan segítené a csapatot egy olyan játékos elveszítése, mint Deebo. Megpróbálunk megvizsgálni minden lehetőséget, nem zárunk ki semmit, de egyetlen ajánlat sem volt még csak a közelében sem annak, amit igazságosnak éreztünk volna a 49ers szempontjából”

– nyilatkozta Kyle Shanahan (via PFT).

A riportok szerint a Jets az 1/10-est és egy 5. körös cetlit ajánlott Samuelért és a 49ers 2. körös pickjéért, aminél egyértelműen többet akart a 49ers. Tekintve, hogy a legjobb játékosokat már kiválasztották, illetve a piacon sincsenek minőségi elkapók, így a csapatnak már csak akkor éri meg elcserélni Deebót, ha megkapja nagyjából azt az ellenértéket jövőre, amit a Raiders vagy Dolphins fizetett Davante Adamsért ás Tyree Hillér – de talán még az sem lesz elég.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x