Connect with us

Hír

Négy játékos ötödik éves opcióját is lehívták tegnap

Hétfő estig lehet lehívni a 2019-es első körös játékosok ötödik éves opcióját, így most beindultak ezek a döntések is. Tegnap négy játékosnak hívták le az opcióját.

A Jets 1/3-as védőfalembere, Quinnen Williams esetében már korábban lehetett tudni, hogy ez így lesz, hiszen Joe Douglas general manager elég egyértelmű utalást tett erre, és ez most hivatalosan is megtörtént. Ezzel $11,5 milliót fog megkeresni garantáltan a védő a 2023-as szezonban. Alapvetően jó döntés, hiszen Williams megcsillogtatta már a 2020-as idényben, mennyire jó játékos tud lenni, de tavaly kicsit gyengébb idénye volt.

Az AFC Easten belül maradva a Bills is lehívta az 1/9-es Ed Oliver opcióját, amivel a védőfalember $10,753 milliót kereshet majd 2023-ban. Ő már eggyel kevésbé váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem tudott az a pass rusher szörnyeteg lenni, amit reméltek tőle – ebben azért nem rossz –, futás ellen pedig a várakozások szerint kicsit szenvedett. Ennyit azért megért egyébként.

Még a védőfalnál maradva a Panthers is lehívta Brian Burns opcióját, amivel az 1/16-os pass rusher $16 milliót kereshet majd 2023-ban. Jó eséllyel egy éven belül hosszabbítanak is majd vele, ő ugyanis passzsiettetésben igazán kiváló teljesítményt hoz – még ha futás ellen nem is igazán hasznos.

És végül egy támadóról is essen szó, a Lions lehívta TJ Hockenson opcióját, amivel az 1/8-as tight end $9,39 milliót kereshet majd 2023-ban. Ez sem egy meglepő lépés, nagyon jó játékosról van szó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!