Connect with us

Hír

Négy játékosban gondolkodik a Jaguars az 1/1 kapcsán

Tavaly teljesen egyértelmű volt, hogy Trevor Lawrence lesz a Jaguars 1/1-es választottja, idén azonban nem ennyire tiszta a helyzet. Ezt pedig a Jacksonville general managere is megerősítette, Trent Baalke elmondása szerint négy játékosban gondolkodnak még a draft első választása kapcsán.

Azt nem mondta meg, hogy melyik négyről van szó, de nem feltétlen nehéz kitalálni. Az egyik Aidan Hutchinson (Edge, Michigan), a másik Travon Walker (Edge, Georgia), és vélhetően a két tackle, Evan Neal (Alabama) és Ikem Ekwonu (NC State) a harmadik-negyedik. Esetleg Kayvon Thibodeaux-t (Edge, Oregon) lehet még bedobni az egyenletbe.

A hírek szerint megosztottak a vélemények a stábban. Hutchinson a játékosmegfigyelői stáb embere, mint a legbiztosabb prospect, Walker a general manageré, mint hatalmas potenciállal és hosszú karokkal rendelkező pass rusher (ezt szokta keresni egy védőben Baalke), a tackle-öket pedig a főedző Doug Pederson szeretné a támadósorába. Olyan teória is létezik, miszerint Baalke a 49erses múltja miatt nincs jóban Jim Harbaugh-val, ezért nem akarja tanítványát, Hutchinsont választani – hogy ez mennyire igaz, az jó kérdés.

A fogadóirodák szerint egyébként Hutchinson az egyértelmű favorit jelenleg 1,5 körüli oddsszal, míg Walker a második 2,5 feletti szorzóval.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-04-24 00:28

Neal lesz az.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x