Connect with us

Szabadügynök

Nesze semmi – Cardinals FA-értékelő

A Cardinals nem kezdte igazán jó helyzetből az offseasont, a keret nagy része kiöregedőben volt, sok fontos szabadügynökkel kellett volna foglalkozni, Murray folyamatosan új szerződés után kiabál, pénz pedig nem volt sok a háznál. Ebből pedig nehéz volt jól kijönni, és igazából nem is sikerült.

A mateknak ott kellett megkezdődnie, hogy a Cardinals az egyik legkevesebb pénzzel állt a rajtvonalhoz, konkrétan a sapka fölött voltak pár százezerrel március előtt, így várható volt, hogy csak akkor tudnak bármit is csinálni, ha előtte megszabadulnak a ballaszttól, illetve meggyőznek pár játékost, hogy tegyenek gesztust a csapat irányába.

Így nem volt túl meglepő, hogy a csapat többek között kivágta Jordan Hickst, Chris Strevelert, Zach Kerrt és Jordan Phillipst is például. Közülük talán Hicksszel és Phillipsszel érdemes foglalkozni. Mindketten jó munkásemberek voltak és hasznosak a rotációban, de egyikük sem tartozott az átlag feletti kezdők/rotációs játékosok közé, ehhez mérten pedig aránytalanul sokat kerestek. Pótlásuk/helyettesük már félig-meddig ott a csapatnál, így nyugodt szívvel lehetett megszabadulni tőlük.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!