Connect with us

Szabadügynök

Pénz volt, de erősítésre nem jutott – Steelers FA-értékelő

A Steelers nagyon nehéz helyzetben kezdte meg a piacot, hisz hosszú idő után új franchise irányítót kellett találnia. Lehetett is volna erre lehetőség, hisz elérhető volt Russell Wilson és Deshaun Watson is, vagy Jameis Winston vagy Marcus Mariota is előrelépést jelentene, de a csapat nem akart sem a zsebébe nyúlni, sem beszállni egy licitháborúba. Ráadásul hiába volt 40 millió dollárnyi cap space-e a gárdának, nemcsak franchise irányító nem érkezett, de erősítésre se futotta. 

A Pittsburgh 28 millió dollárnyi szabad hellyel vágott neki a piacnak és mindössze két játékos elküldésével tudott volna ezen javítani. Nem számítottam rá, hogy mind a kettőt meglépik Mike Tomlinék, mivel híresen lojálisak, de úgy tűnik, hogy Zach Banner és Joe Schobert esetében ők is belátták, hogy ketten együtt a felét sem érik annak a 12 millió dollárnak, amit a kivágásukkal fel lehetne szabadítani.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!