Connect with us

Szabadügynök

Mire a pénz, ha nem költöd el? – Colts FA-értékelő

A Colts évek óta azt csinálja, hogy rengeteg cap space-szel vág neki a piacnak, amit aztán nem igazán költ el. Pedig most még első körös cetlije sincs a csapatnak, amire építeni lehetne, ráadásul jó eséllyel Matt Ryan sem lesz itt 3 év múlva, így talán érdemes lenne addig ráhajtani a bajnoki címre, amíg csúcson vannak a sztárjátékosok. Ehhez pedig igazolni kellene, mert tavaly sem csak Ryan hiányzott a Lombardihoz.

Tavaly a Colts azért nem jutott be a rájátszásba, mert a többek között egy első körös pickért megszerzett, borzasztóan drága franchise irányítón elment legalább 2-3 mérkőzés, köztük az 1/1-es Jaguars elleni történelmi blamával. Ezek után nem volt kérdés, hogy a borzalmasan aluldobott labdákból DPI-kkel haladó Carson Wentznek nincs maradása. Kivágni viszont csak nagyon sok halott pénzzel lehetett volna, de szerencsére jött a Commanders – brit tudósok azóta is kutatják, hogy mit szívtak a fővárosiak, mert nemcsak két harmadik körös cetlit adtak a liga egyik legrosszabb kezdőirányítójáért (amiből az egyik második körös lehet, ha Wentz elég sokat van a pályán), de még a 28 milliós fizetését is átvállalták.

Már ezzel a holtszezon egyik legnagyobb nyertese lett a Colts, ráadásul a világ minden pénze a franchise rendelkezésére állt. Lehetett volna ebből egy tökéletes holtszezon, de a szurkolók nagy bánatára a menedzsment ellőtte szinte az összes kreativitását és szemfülességét arra, hogy megszabaduljon a Rémtől.

Véget ért a Rém uralom – Colts FA-kitekintő

Távozók

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!