Connect with us

Hír

Rob Gronkowski: Nem állok készen arra, hogy elkötelezzem magam a futball mellett

Hiába tért vissza Tom Brady a rövid visszavonulásából, Rob Gronkowski továbbra sem döntött a folytatásról. A tight endnek jelenleg nincs szerződése, tehát oda írhatna alá, ahová csak akar, de egyelőre hiányzik belőle a szándék a folytatáshoz.

“Tudom, ha elkapnék pár labdát, akkor egyből elkapna az érzés, hogy folytatnom kell. De most még nem állok készen arra, hogy ott legyek a pályán. Nem állok készen arra, hogy elkötelezzem magam a futball mellett”

– mondta a tight end a TMZ-nek.

A lassan 33 éves támadó négyszeres Super Bowl győztes, két csapattal is a csúcsra jutott és mindent elért, amit csak lehetett. Ráadásul anyagi problémái sincsenek, a fizetéséből egy centet sem költött el, csak a reklám- és szponzori bevételekből él. Magyarán már nincs mit bizonyítania és a pénz sem különösebb szempont – ez már számára csak örömjáték, levezetés.

A tankjában ezzel együtt még így is maradt, tavaly 55 elkapásból 802 yardot és hat TD-t szerzett az alapszakaszban, illetve volt további kilenc elkapása, 116 yardja és egy TD-je a rájátszásban. Még mindig a jobb tight endek közé tartozik, a Bills is érdeklődött iránta és még jó pár csapatban elférne – ha játszani akar, akkor a Bucson kívül is lesz lehetősége.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!