Connect with us

Hír

Rövidhírek: Több csapat is igazolással zárta a hetet

Több kisebb igazolás is történt tegnap, a hét utolsó munkanapján, ezeket szedtük most egy csokorba. 

A Browns újraigazolta a safety Ronnie Harrisont egy évre. A korábbi harmadik körös játékos két éve csatlakozott a csapathoz, miután a Jaguarstól elcserélték. Clevelandben 23 meccsen szerepelt, 18-szor kezdő is volt, egy harmadik számú safetynek nagyon jó opció John Johnson és Grant Delpit mellett.

Ha már safetyk, a Colts is igazolt egyet, méghozzá az Eaglestől távozó veterán Rodney McLeodot. Ő hat évet húzott le Philadelphiában (előtte a Ramsben kezdte karrierjét), Super Bowlt is nyert, vezére volt a védelemnek, de azért már bőven túlvan a zenitjén.

A Ravens egy évre visszaigazolta a linebacker Josh Bynest. Ő draftolatlanként került a ligába 2011-be, négy baltimore-i év után a Lionsnél és a Cardinalsnál is megfordult, majd 2019-ben visszatért a Ravenshez, utána eligazolt a Bengalshoz, tavaly pedig ismét a Hollóknál játszott.

A Bears két játékost is szerzett. Egyrészt a Ravenstől a sokat sérült, de egészségesen jó szintet képviselő cornerbacket, Tavon Youngot, aki egy évre $1,4 millióért írt alá (annak idején a liga legjobban fizetett slot cornerbackje volt). A tavalyi évet végig tudta játszani, azonban az utóbbi hat évben háromszor komoly sérülést szedett össze. Mellette a Jetstől kivágott tight end, Ryan Griffin érkezett szintén egy évre vélhetően veteránminimumért. Lehet is szerepe, hiszen Cole Kmet mögött második számú TE lehet a csapatnál.

El is igazolt egy játékos a Bearstől, méghozzá a futó, de még inkább special teamer Ryan Nall, aki a Cowboyshoz írt alá. A korábbi draftolatlan játékos a special team snapek 65%-án pályán volt tavaly, az offense-ben sok szerep nem jutott neki.

A Dolphins puntert igazolt – nem volt ilyen a csapat rosterén eddig –, a 36 éves Thomas Morstead érkezik egy évre.

A Chargers pedig visszahordót szerződtetett, DeAndre Carter érkezik, aki egyébént elkapó is (tavaly volt 296 yardja és 3 TD-je) és a Washingtonnál játszott tavaly.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!