Connect with us

Hír

Több csapat is érdeklődik Odell Beckham iránt, köztük a Rams

Odell Beckham térdét februárban műtötték meg a Super Bowlon elszenvedett térdszalag-szakadása után, így várhatóan ki fogja hagyni a szezon elejét. A 29 éves elkapó PUP (Physically Unable to Perform) listán kezdheti az idényt a várakozások szerint, ami minimum hatmeccses kihagyást jelentene. Ennek ellenére több csapat, köztük a Rams is érdeklődik iránta – írja Tyler Dragon a USA Todaytől.

OBJ elég jól teljesített Los Angelesben a novemberi leigazolása után (50 elkapás, 644 yard, 8 TD rájátszással együtt), így nem lenne meglepő, ha visszatérne a Ramshez, amely ugyan leigazolta Allen Robinsont egy Beckhaméhez hasonló szerepre, de mindeközben elcserélte Robert Woodst a Titanshez, így még elférhet OBJ is a fegyverarzenálban.

Azt nem tudni, pontosan mely csapatok érdeklődnek még Beckham iránt, de korábban lehetett már hallani a Patriotsról is például. Elképzelhető, hogy OBJ majd csak szezon közben ír alá valahová, amikor már egészséges lesz, de az is benne van a pakliban, hogy valaki már hamarabb bebiztosítaná magának a játékjogát. A múlt tapasztalatai alapján feltehetőleg fontos lesz az elkapónak, hogy jó irányító legyen a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!