Connect with us

Hír

Stephon Gilmore-ra mozdulna rá a Rams?

A Rams mindig kapható arra, hogy sztárjátékost szerezzen meg. Idén Bobby Wagner és Allen Robinson volt a két nagy fogás a piacon, nem is maradt olyan sok elkölthető pénze a csapatnak ($7 millióval vannak a plafon alatt), de ez mégsem jelenti azt, hogy megállna az élet és ne próbálkoznának sztárokat szerezni. Jordan Rodrigue információi szerint kapcsolatban állnak a korábbi Év Védője díj nyertes cornerbackkel, Stephon Gilmore-ral.

A 31 éves játékos még nem talált magának csapatot a piacon, és ha a Ramshez szeretne igazolni, akkor a korábban várt piaci értékéből ($12-13 millió körül) mindenképp engednie kell, ugyanis a Los Angeles-iek annyit biztosan nem fognak kifizetni neki. Ha mégis összejönne a házasság, akkor a Pantherstől távozó Gilmore Jalen Ramsey túloldalán kezdhetne a címvédőnél. A CB iránt egyébként a Raiders is komolyabban érdeklődött az utóbbi egy hónapban.

A draft előtt egyébként nem várható ilyen nagyobb igazolás a Ramstől, ugyanis a börze után már nem számítanak a kompenzációs pickek formulájába az igazolások, a Los Angeles-iek pedig ezt szeretik optimálisan kezelni, így nem sietnek Gilmore megszerzésével.

A Ramst a napokban összekötötték Tyrann Mathieu-val is, azonban Rodrigue információi szerint kevésbé komolyak a csapat szándékai ezen a fronton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!