Connect with us

Érdekességek

2018 óta nem nyert a Jets szeptemberben, most az AFC North ellen kellene javítani

A Jets elég rég nem nyert már szeptemberben. Tavaly mindhárom meccsüket elvesztették, és így volt ez az azt megelőző két évben is. Egészen a 2018-as szezon első fordulójáig kell visszamennünk az időben, hogy W-t találjunk a Jets neve mellett ebben a hónapban, akkor az első fordulóban 48-17-re verték a Lionst. Aztán persze kikaptak még háromszor szeptemberben, tehát már 12 meccses a nyeretlenségi sorozatuk a szezon első naptári hónapjában. Ráadásul idén sem lesz egyszerű megszakítani ezt a szériát.

A Jets ugyanis elég kemény menetrendet kapott a szezon elejére. A Ravens ellen kezdik az idényt hazai pályán, aztán utaznak a Deshaun Watsonnal megerősített Brownshoz, majd fogadják az AFC-bajnok Bengalst. Ez lesz a szeptembere a Jetsnek, és mindegyiken teljesen egyértelmű underdogok lesznek, így a papírforma szerint 15 meccsesre fog duzzadni a nyeretlenségi sorozatuk.

Egyébként az október sem lesz sokkal egyszerűbb, hiszen a Steelers, a Dolphins, a Packers, a Broncos és a Patriots következik a sorban, sőt november elején a Bills az utolsó ellenfelük a 10. heti bye week előtt. Hacsak nem okoznak nagy meglepetéseket az idény elején, a pihenőhétig bezárólag elég rosszul nézhet ki a mérlegük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!