Connect with us

Hír

A Browns nem fogja kivágni Baker Mayfieldet

Deshaun Watson megszerzése miatt fölöslegessé vált a korábbi 1/1-es Baker Mayfield Clevelandben, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem tudja őt elcserélni a Browns. Emiatt felmerült a kivágás lehetősége is, de a csapatnál bennfentesnek számító Mary Kay Cabot szerint nem lesz kivágva az irányító.

Mayfield idén az ötödik éves opciójával játszik, ami 18,86 millió dollárt garantál a számára. Ez azt jelenti, hogy a kivágással sem spórolna semmit a csapat, viszont állítólag annyira elmérgesedett a felek között a viszony, hogy az öltözői morál miatt jobb lenne, ha Mayfield távozna – akár ilyen áron is.

Szakmailag ugyan lehetne a korábbi 1/1-es mellett érvelni, pláne akkor, ha Deshaun Watsont idén eltiltják, de egyáltalán nem látszik, hogyan tudnának együttműködni a felek. Ráadásul pár hónapja szerezte meg a Browns Jacoby Brissettet, így a csapaton belüli békesség érdekében tényleg jobb lenne Mayfieldet kivágni, minthogy inaktívként vagy csereként a csapatban tartani.

Jó eséllyel meg is lépi majd ezt a Browns, de alighanem még reménykednek Clevelandben, hogy sikerül elcserélni a QB-t. A kivágásnál a Panthers ajánlata is jobb volt és talán egy még jobb üzletet is sikerülhet kötni, ha esetleg megsérül az edzőtábor alatt egy kezdő QB.

A Panthers azt akarta, hogy a Browns álljon 13-14 millió dollárt Mayfield fizetéséből

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2022-05-30 10:08

Az a csapat amelyik barmit is ad Bakerert mostantol, automatikusan atveszi a Brownstol a csorgos bohocsipkat. Ennyire kreten modon kezelni valamit, amit a szamok nyelvere siman le lehetne forditani….ezt nem is ertem.

Fetyke
Fetyke
2022-05-30 07:18

Én nem értem ezt az öltözői morál dolgot. Ha Watsonnak nem engedték meg Houstonban, hogy a jelenlétével rombolja azt, akkor Cleveland mitől más, hogy ezt lehet(ne)? Baker szépen kiüli a szobájában az egy évet és majd jövőre FA-ként találhat magának csapatot.

“…és talán egy még jobb üzletet is sikerülhet kötni, ha esetleg megsérül az edzőtábor alatt egy kezdő QB.”

Ezzel csak egy baj van. Jelenleg előbb adnék Garoppolóért első kört, mint Mayfieldért akár egy 6.-at is.

pritek
pritek
Reply to  Fetyke
2022-05-30 10:14

Mert a Browns kretenebb mint a Texans. Dobbenetes, hogy ezt sikerult megugrani, de megoldottak.
Amugy nem ugy volt hogy Watson nem akart edzesre menni es ez igy tokeletes is volt a csapatnak? Olyan nincs szerintem, hogy az alkalmazottadat nem engeded be a munkahelyere, ezt ezer oldalrol lehetne megtamadni. Onnantol kezdve meg hogy betette a labat az epuletbe mar csak Baker fantaziajara van bizva hogy mit csinal es biztos vagyok benne 1-hogy ebben jo, mert a pofaja nagy 2-lenne ra vevo is.

Fetyke
Fetyke
Reply to  pritek
2022-05-30 13:45

Sérült volt szinte az egész tavalyi szezonban. PUP listára teszik és le sem veszik onnan. Aztán mire bebizonyítja, hogy ő igen is egészséges, addigra vége is a szezonnak.
Nem értem, hogy akinek egy ilyen ügy kezelése ténylegesen problémát okoz, annak mi szüksége volt egy Watsonra. :D

Zoard
Zoard
Reply to  pritek
2022-05-30 11:37

miből gondolod hogy nem tud a főnöke neki olyan “munkát” adni, amely alkalmas arra hogy a többiektől elszigetelje? Elvégre van egy csomó jogászuk értelmezni a szerződéseket és az NFL szabályait.

pritek
pritek
Reply to  Zoard
2022-05-30 15:01

Nem tudod elszigetelni. Gondolj bele. Minimum a kondi teremben, vagy fizio-n, vagy egyeb kezelo helyisegekben osszefut valakivel es akkor dumal. Vagy leszazalekoljak es akkor bejar kezelesekre, vagy nem es akkor ha a palyan nem is kap munkat, de edzeni engedni kell. Ha nem engeded meg neki olyan karteritesi pert kapsz, hogy mindenki rajtad fog rohogni.
Illetve ahogy mar mondtam, szerintem ezek teljesen kretenek :) Barmi is volt az asztalon a Panthersnel vinni kellett volna. Hacsak nem arra mennek, hogy valaki olyannak serul le majd a kezdo iranyitoja aki benne fogja latni a megoldast

Sestertius
Sestertius
Reply to  Fetyke
2022-05-30 10:07

Én mondjuk pont fordítva vagyok a 2 Qb val

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
2022-05-30 13:40

És sokan mások is. :D
Még ha csak tisztán a játéktudást nézem lehet igazad is lenne. Csak a körítés ég és föld a két irányító között. Jimmy már megkapta anno a nagy szerződését. Szerintem ő hajlandó kedvezményt is adni (értsd évi 25-30 misiért vagy talán még annál kevesebbért is aláír neked), csak biztos kezdő legyen értelmes franchise-nál. Míg Baker most akarja megkötni élete szerződését. Fiatal, az ügynöke is kaszálni szeretne. Nagyon sokba kerülne ő. Annyiba, amennyit nem ér meg.
És akkor itt jön az a hiszti, amit a helyzet miatt levág. Fürdős kurvák szoktak így megsértődni, ha nem kapják meg az általuk kigondolt tarifát. Nekem egy játékos ilyen mentalitással akkor sem kellene, ha fizetnének érte. Ahogy Watson sem kellett volna akkor sem, ha a Texans ad mellé 3 első kört, úgy Mayfield is lenullázta nálam magát emberileg. És ő még csak nem is akkor ász, hogy ezt megtehetné szerintem.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Fetyke
2022-05-31 14:15

Nem hiszem, hogy a pénzen rágott be.. nem tudjuk, hogy mi volt a kommunikáció a stábtól.. ha megígérték neki pl, hogy ő lesz a kezdő Qb, aztán 1 hónap múlva a nyakára hozzák Watsont a világ összes pénzéért.. szerintem én se repkednék a boldogságtól, és én se akarnék egy olyan helyen dolgozni ahol a pofámba hazudnak.
A pénz: egyiknek se adnék 20 nál többet, szóval ilyetén mindegy :D
de valahogy Mayfieldben látom a Tanehill lehetőséget, Garoppolóban semmit sem

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
2022-05-31 15:14

Amit mondasz emberileg valahol érthető. De sportemberhez viszont méltatlan magatartás. Böde Dani mondta annak idején, amikor minden évben igazoltak el egy csatárt, hogy nem idegeskedik. “Minden évben hoznak elém valakit aztán a 10. fordulótól már úgy is én leszek a kezdő”.
Na! Ezt így kell felfogni. Ha olyan sokra tartja magát, akkor mutassa meg, hogy ő a jobb. Tudom. Ebben a sportágban ez nem így megy. Akkor viszont összeszorított foggal tolja le a szezont, vágjon hozzá jó képet és majd jövőre szerződhet ahova csak akar. És ki tudja. Jöhetett volna bármi. Még az is lehet, hogy élete nagy lehetősége hullhatott volna az ölébe (Watson vagy valaki más szenvedhet karrier end sérülést is). De így? Játssza a durcás kisgyereket, miközben még a tojáshéj a seggén van. Az én csapatomba ilyen ember akkor sem kellene, ha ő lenne az adott sportág Atyaúristene. Baker pedig lássuk be, ettől nagyon messze van.
Jimmy pedig egy anti Cousins. Valójában egy gyenge irányító, de egy “W” mágnes. Valahogy mindig nyer(nek) a csapata(i). Márpedig ez tetszik vagy sem, de többet ér évi 20 milliónál. Már ha persze a győzelem a cél…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x