Connect with us

Hír

A Buccaneers tavalyi második körös irányítója még a csereposztért sem küzdhet

Tom Brady visszatérése megoldotta a Buccaneers irányítóhelyzetét rövid távon, azonban visszavetette a tavalyi második körös Kyle Trask esélyeit arra, hogy valaha kezdő legyen az NFL-ben. A Florida egyetemről érkező QB tavaly a harmadik számú posztot töltötte be, egyetlen meccsen sem volt aktív, és ez a sors várhat rá idén is.

Kyle Trask Buccaneers

A Buccaneers irányító-edzője, Clyde Christensen beszélt erről az ESPN-nek.

“Nem hiszem, hogy küzdhetne Blaine Gabberttel a csere posztért idén. Nehéz elosztani a snapeket az edzéseken, már Gabbertnek is kevés jut, és őt készítjük fel második számúnak. Ő lesz a csere, Kyle pedig a projekt srác.”

Ideális esetben persze nem lenne rossz, ha lenne idő az irányítók hosszabb távú fejlesztgetésére a ligában, azonban a mai NFL-ben ha két év alatt második körösként még a csereposztig sem tudsz eljutni, akkor jó esély van arra, hogy sosem leszel kezdő. Trask egyébként is egy későn érő típus, hiszen gimiben csak csere volt (az idei draftolatlan D’Eriq King mögött), majd a Florida egyetemen is csak az ötödik évére lett teljes értékű kezdő.

Ennek ellenére draftolta a Buccaneers tavaly a második kör végén, azonban a mostani nyilatkozat alapján egyre valószínűbb, hogy ez egy kidobott pick volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group