Connect with us

Hír

Josh Lambo beperelte a Jaguarst a tavalyi Meyer-féle bántalmazás miatt

Josh Lambo beperelte a Jaguarst, amiért tavaly a főedző Urban Meyer edzés közben megrúgta és verbálisan bántalmazta – írja a Tampa Bay Times. A rúgó állítása szerint ez negatívan befolyásolta a teljesítőképességét, így meg szeretné kapni az egész éves $3,5 milliós fizetését (kamatokkal együtt), plusz kártérítést kér az okozott érzelmi szorongásért és hírneve megsértéséért.

Josh Lambo Urban Meyer

A sztori úgy nézett ki, hogy Meyer nyáron az egyik edzésen nyújtás közben odament Lambóhoz és azt mondta neki, hogy “hé seggfej, rúgd be a kiba**ott rúgásaid”, majd lábon rúgta. Lambo természetesen kiakadt, erre Meyer annyit mondott, hogy “én vagyok a főedző, akkor rúglak meg, amikor csak akarlak”.

Lambo állítása szerint az incidens hatása miatt nehezen tudott aludni, edzeni és nem tudta úgy végezni a munkáját, ahogy a korábbi hét szezonban.

Lambó végül október közepéig maradt a csapatnál, utána menesztették. Miután ez a történet nyilvánosságra került a szezon vége felé, Meyert is kirúgták.

Értelemszerűen ha egy munkáltató fizikailag bántalmaz egy munkavállalót munka közben, majd megfenyegeti, hogy legközelebb is megteszi, az törvényellenes Floridában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!