Connect with us

Hír

Josh Lambo beperelte a Jaguarst a tavalyi Meyer-féle bántalmazás miatt

Josh Lambo beperelte a Jaguarst, amiért tavaly a főedző Urban Meyer edzés közben megrúgta és verbálisan bántalmazta – írja a Tampa Bay Times. A rúgó állítása szerint ez negatívan befolyásolta a teljesítőképességét, így meg szeretné kapni az egész éves $3,5 milliós fizetését (kamatokkal együtt), plusz kártérítést kér az okozott érzelmi szorongásért és hírneve megsértéséért.

Josh Lambo Urban Meyer

A sztori úgy nézett ki, hogy Meyer nyáron az egyik edzésen nyújtás közben odament Lambóhoz és azt mondta neki, hogy “hé seggfej, rúgd be a kiba**ott rúgásaid”, majd lábon rúgta. Lambo természetesen kiakadt, erre Meyer annyit mondott, hogy “én vagyok a főedző, akkor rúglak meg, amikor csak akarlak”.

Lambo állítása szerint az incidens hatása miatt nehezen tudott aludni, edzeni és nem tudta úgy végezni a munkáját, ahogy a korábbi hét szezonban.

Lambó végül október közepéig maradt a csapatnál, utána menesztették. Miután ez a történet nyilvánosságra került a szezon vége felé, Meyert is kirúgták.

Értelemszerűen ha egy munkáltató fizikailag bántalmaz egy munkavállalót munka közben, majd megfenyegeti, hogy legközelebb is megteszi, az törvényellenes Floridában.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-05-11 11:43

Csodás, ahogy az ügyvédek le tudják írni a problémákat. Csoda, hogy potenciazavarokat nem okozott a dolog.

ClayMatthews52
2022-05-11 07:33

Csúnya dolog, meg minden, de hogy nehezen tud aludni :DDDDDD

ThySoul
ThySoul
Reply to  ClayMatthews52
2022-05-11 08:24

Mit izélsz itt, pár millió dolcsi neked is segítene aludni

ClayMatthews52
Reply to  ThySoul
2022-05-11 09:23

kétségtelenül, de egy pár millió dolcsiért lábon is rúgatnám magam. Sőt, hagynám, hogy Urban Meyer kétszer is leszidjon.

gyeek
gyeek
Reply to  ThySoul
2022-05-11 09:16

Hátbarúgta a nagypofájú vén fasz, nem verhette szét a fejét ott helyben. Hasonló helyzetben én se tudnék aludni vagy a munkámra fókuszálni minden figyelmemmel, nem hagyna nyugodni a tudat, hogy az állkapcsa még mindig a helyén van.

d zoli
d zoli
Reply to  gyeek
2022-05-11 10:34

Újra és újra végigpörgeted a jelenetet. Hol kellett volna fölállni és lendíteni….

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  ClayMatthews52
2022-05-12 09:55

Aludni nagyon sok miatt nem lehet. Bőven elég, ha lefekvéskor azon kattog az agyad, hogy vajon a főnök holnap hogyan aláz szét, milyen fasságot talál ki edzésként, hány büntikört futtat ha egy rúgást kihagysz, esetleg vajon nem rúg e ki a francba.

Alapesetben munkavállalóként ilyenkor felmondasz a francba nem ér ennyit egy meló, csak egy fix idejű szerződéssel rendelkező NFL játékos ezt nem igazán teheti meg, pláne nem tud elszerződni egy másik csapathoz játszani, ha azt szeretne. Persze Walmartba mehetne eladónak, de nem feltétlenül az volt a célja. És ez, a jövőjével kapcsolatos állandó kétség azért eléggé be tud kattanni a tudatba, ami elég ahhoz hogy ne tudj rendesen aludni, és ne tudj rendesen teljesíteni a munkában sem.

juhaszvik
juhaszvik
2022-05-11 13:04

Azt hinné az ember, hogy a sokadik elbocsátás után mostanra már mindenki megtanulta a +1. szabályt: “Ne légy barom!”.
Egyébként pedig mennyi empátia van abban az emberben, aki azt sem tudja felfogni, hogy mennyire stresszes rúgónak lenni? Fizikailag nyilván közel sem tesz bele annyit, mint egy mezőnyjátékos, de pont emiatt is ott a nyomás rajta: abban a három másodpercben kell megmutatnod, hogy mit érsz. Miért gondolta azt Meyer, hogy egy ilyen rúgás/beszólás segíteni fog bármin is?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x