Connect with us

Hír

A Chargers tovább erősíti a secondaryjét

A Chargers a piacon megszerezte a legjobb cornerbacket JC Jackson személyében, majd a drafton is érkezett még három defensive back (két CB, egy safety). Azonban itt nem állt meg a csapat, tegnap ugyanis leigazolta Bryce Callahant – írja Jordan Schultz.

Callahan hat éve van a ligában, ennek kétharmadát a Bearsben töltötte, majd az utóbbi két idényt a Broncosnál – előbbi állomáshelyéről jól ismeri az új főedzője, Brandon Staley. Egészségesen egy kiváló játékos, azonban a sérülésekkel meggyűlt a baja, hat év alatt 66 meccsen tudott csak pályára lépni. Ugyan megfordult a szélen is és ott sem vallott kudarcot, alacsony termete miatt elsősorban a slotban használják, ami a Chargersnél Chris Harris távozásával megüresedett.

Elég erős secondaryje lesz így a Chargersnek, hiszen a JC Jackson, Asante Samuel Jr., Bryce Callahan, Nasir Adderley, Derwin James ötös a liga egyik, ha nem a legjobb kezdő sora, ráadásul még a harmadik körben érkezett JT Woods is, aki ha pályára kerül, akkor Jamest még jobban lehet mozgatni a formációban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!